Előadás a Reikiről és az Angyaloról
Következő Előadás

2019. Szeptember 11. Szerda 18 óra
Úgy érzed, hogy kimerült és fáradt vagy? Szeretnél tenni a jobb közérzetedért és az egészségedért?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit tehetsz a szebb és jobb minőségű mindennapjaidért és Önmagadért a Reiki segítségével, akkor gyere el a Reiki előadásra.

Az Előadáson szó lesz arról, hogyan veheted saját kezedbe szeretnéd venni az életed irányítását, mit kell tenni tenni egészségedért.

Szintén Neked szól az előadás,

Ha testi vagy lelki problémád van
Ha segíteni szeretnél családtagjaidon, ismerőseiden
Ha szeretnéd a stresszt könnyedén legyőzni
Ha nehézségek nélkül szeretnél megfelelni a kihivásoknak
Ha szeretnél magabiztosabb, határozottabb személyiség lenni
Ha minél kevesebb gyógyszert szeretnél bevinni a szervezetedbe és a már szervezetben lévőknek csökkenteni a mellékhatásait.


Ha szeretnél ellenállóbbá válni a környezeti hatásokkal szemben
Ha szeretnél Boldog Sikeres és Harmonikus életet élni.
Ha minél kevesebbet szeretnél orvosi rendelőkben üldögélni.Egy kezelés keretében megtapasztalhatod a reiki csodálatos erejét.Angyalok segítsége mindennapjainkban


Számtalan történetet ismerünk arról, hogy az angyaloknak nevezett, tisztán szellemlények képesek bennünket segíteni, irányítani, vezetni.

Az előadáson szó lesz arról kik azok az angyalok, milyen csodákra képesek, hogyan avatkoznak bele az ember életébe. megtanuljuk hogyan kérhetünk az angyaloktól.

Az Angyalok mindig szerető gondoskodással mindig körülöttünk vannak és arra várnak, hogy mi segítséget kérjünk tőlük. Csak akkor avatkoznak az életünkbe, akkor szólnak bele a sorsunkba, ha megkérjük őket.

Segítenek túljutni nehéz embert próbáló helyzeteken, próbálnbak bennünket a jó irányba terelni, hogy boldog életet élhessünk.

Megosztok veletek olyan angyali titkokat, amivel építheted életed, jobbá teheted sorsod.

Az előadásokon csinálunk meditációkat, amelyeken keresztül megtapasztalhatjátok az angyalok energiáit és megsimogatjuk az őrangyalunkat.


Az Előadást tartja

Nagy János

Reiki Mester Tanár
Angyal Tanár
Szellemgyógyász Tanár
Pszi sebész
Tarot mester
Kristálygyógyász
Spirituális Tanító
Theta Healing Konzulens"Úgy vélem, hogy a tanítót mint fogalom azt teljes egészében rád szabták! Sok dolgot le lehetne írni pozitív dolgokat amiket átadtál és ahogyan a tanítványokat oktatod és a tanfolyam után sem engeded el kezüket. De ezeket át, illetve meg kell élni. Én azok közé a szerencsések közé tartozom akik ezt megtették! Tudom, hogy találkozunk, hisz van mit még tanulnom! Kívánom, hogy sok út kereső találjon meg téged János, akiknek Te biztos segítesz!Robi "

Jelentkezés az Előadásra - Még 6 hely szabad!

A részvételi díj 1.000 Ft, amit kérlek, hogy bármilyen általad preferált jótékonysági alapítvány számlájára utalj el, vagy fordítsd bármilyen jótékony célra a jövő héten. Nem kérek róla semmilyen igazolást, ez rád van bízva.

Kérlek csak akkor jelentkezz, ha biztosan eltudsz jönni, mert a max. létszám 12 Fő és mindenki számára szeretném biztosítania lehetőséget aki részt szeretne venni az előadáson.

Ajándék az Előadás résztvevőinek

Aki eljön az előadásra az ajándékba kap egy programozott védelmi kristálycsomagot, amely védi a tested, lelked, szellemed minden olyan negatív energiától, rezgéstől, szellemi lénytől amely nem előnyös a számodra.

Szintén ajándék még egy csakra és auratisztítás.

Következő előadási időpont Budapesten : 2019. Szeptember 11. Szerda 18 óra

Az előadás helyszíne : Budapest 14. kerület Zugló

A jelentkezés után küldöm el a pontos címet, információkat.

Bármilyen kérdés felmerül, akkor kérlek keress a 30/250-8987-es számon.

FONTOS KÉRÉS!

Kérlek csak akkor jelentkezz, ha biztosan tudsz jönni és 1.000 Ft jótékony célra fordítasz. KÖSZÖNÖM!

Név :
E-mail cím :
Telefonszám :
Időpont :
Megjegyzés :Reiki 1. Tanfolyam Budapesten
2019. Szeptember 22. Vasárnap
A részletekért kattints ide